This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
no imu data after update
#1
After update to 1.1.0 I have no more imu data when selcting "basic autopilot". When I select " imu only" I get heading. I already reinstalled the whole system. In version 1.0.0 it is workink but same behviour after update. Huh
  Reply


Messages In This Thread
no imu data after update - by kalle - 07-24-2018, 03:34 AM
RE: no imu data after update - by Sailoog - 07-24-2018, 12:47 PM
RE: no imu data after update - by kalle - 07-24-2018, 06:01 PM
RE: no imu data after update - by It Paradyske - 07-25-2018, 01:08 AM
RE: no imu data after update - by sapers - 08-16-2018, 10:22 AM
RE: no imu data after update - by Sailoog - 07-25-2018, 01:28 PM
RE: no imu data after update - by kalle - 07-25-2018, 05:52 PM
RE: no imu data after update - by Sailoog - 07-26-2018, 01:20 PM
RE: no imu data after update - by kalle - 07-29-2018, 05:34 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)