This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Had to replace mine
#1
I bought one of these a while ago, and I tested it successfully with the rpi setup. Only when I added all other inputs, it stopped translating sentences. Paste from my slack #support message: 

Code:
I’m losing n2k sooner or later on every reboot. If I start canbus manually, I get
```signalk-server-node $ actisense-serial /dev/n2k
FATAL 2017-07-30T18:50:57.385Z [actisense-serial] Unable to read from NGT1 device
```
after 1, 10 or 100 lines. Is this normal? I’m using the can-usb from openplotter rather than the ngt-1. Any ideas anyone?

After replacing the dongle I bought from openplotter with an NGT-1, n2k works fine again
  Reply


Messages In This Thread
Had to replace mine - by joabakk - 08-15-2017, 05:56 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)