This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USB GPS help
#1
I realized I posted this in the wrong spot so moving it here. 

I have a bu 353 usb gps.  It works when I set it up in openplotter on the serial tab. It automatically creates the record on the Kplex tab.   But after a reboot it won’t work.  I have to delete the serial tab record and redo it and then it is fine.  Any thoughts on how to resolve this?   What file holds all the startup stuff as I think the probLem has to be in there somewhere?    

Any help is greatly appreciated
  Reply
#2


Did you select the remember by USB Port Position?
  Reply
#3
I tried both options and I have the same results where I have to delete and re add it to get it to work.  This isn’t a deal breaker but I am sure this is a simple fix.  Anyone have some other ideas on how I can troubleshoot this?
  Reply
#4
All.  I think I can fix this by placing a few commands at the end of the openplotter startup. Can someone please direct me to the proper file to update to do this?   Appreciate it.
  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)