This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SignalK account
#1
OP keeps on asking to change SignalK password.
I launch SK webApp, and try do access, I couldn't, so I tried to create an account. (Sign Up)
Then I am requested an email (BTW why ?), I give one valid email, a password, I confirm the password, click Create an account, but it freezes and nothing happens...
I am only trying to set a password for SK, all this seems to be over sophisticated ! Dodgy
Config : RPi 3B+, OP 1.2
Cordialement
Didier B





  Reply
#2
(03-26-2019, 06:02 AM)Didier B Wrote: OP keeps on asking to change SignalK password.
I launch SK webApp, and try do access, I couldn't, so I tried to create an account. (Sign Up)
Then I am requested an email (BTW why ?), I give one valid email, a password, I confirm the password, click Create an account, but it freezes and nothing happens...
I am only trying to set a password for SK, all this seems to be over sophisticated ! Dodgy

user name - openplotter, password - openplotter
  Reply
#3
(03-26-2019, 06:09 AM)PaddyB Wrote: user name - openplotter, password - openplotter

result : {"statusCode".401,"message"."Invalid Password"}
Config : RPi 3B+, OP 1.2
Cordialement
Didier B





  Reply
#4
(03-26-2019, 12:06 PM)Didier B Wrote:
(03-26-2019, 06:09 AM)PaddyB Wrote: user name - openplotter, password - openplotter

result : {"statusCode".401,"message"."Invalid Password"}
Is that from 10.10.10.1:3000?


Sent from my SM-T813 using Tapatalk
  Reply
#5
(03-26-2019, 12:08 PM)PaddyB Wrote:
(03-26-2019, 12:06 PM)Didier B Wrote:
(03-26-2019, 06:09 AM)PaddyB Wrote: user name - openplotter, password - openplotter

result : {"statusCode".401,"message"."Invalid Password"}
Is that from 10.10.10.1:3000?


Sent from my SM-T813 using Tapatalk
Ooops, probably a typing mistake, it is working now !
Config : RPi 3B+, OP 1.2
Cordialement
Didier B





  Reply
#6
(03-26-2019, 01:40 PM)Didier B Wrote: Ooops, probably a typing mistake, it is working now !
Cool
  Reply
#7
I'm preparing to transfer a config to someone else, so I am struggling to clean accounts ans Passwords
- recorded password in Chromium : cleaned ! (may be my mistake)
- Signal k node server : no access possible, openplotter/openplotter doesn't work neither openplotter/pre ! Is there a possibility  to reset other than force an update to 1.2.0 ?
In fact, I would like to set a password distinct from "openplotter".

EDIT : I've forced update 1.2.0 => 1.2.0, hope it could save the signalK password issue

EDIT 2 : it didn't !  (Murphy's law probably ...). Which leaves me with 2 options: 
  1. SHIFT F1, then rebuild the building brick after brick, or
  2. dd the128 Gb of the SSD, which will take say 12 hours, but will run unassisted ...
need a coffee break ...
...
...
EDIT 3 : Option 2, Its gone for the night ...

EDIT 4 : After 36402s its done ... Conclusion : A second admin account is required in signal K !
Config : RPi 3B+, OP 1.2
Cordialement
Didier B





  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)