• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Oh no ! version 0.17 : SignalK strikes Again !
#1
All is in the title ! I performed the OP uprade to 0.17 and after a few hours, AAAARG.... it finished with this lamentable "Signal K doesn't work" message Angry  
What a  pain in the stomach ! Sick Cry
Config : RPi 3, OP 1.0.0 alpha
Cordialement
Didier B





  Reply
#2
Luckily e-sailing Heart   recipe applies in this case, here it is :

The error comes from signalk. 

Go to .config directory
Delete or rename signalk-server-node
git clone https://github.com/signalk/signalk-server-node.git
cd signalk-server-node
npm install

After a reboot everything falls working, but I don't understand why the bug is still alive !
Config : RPi 3, OP 1.0.0 alpha
Cordialement
Didier B





  Reply
#3
I can not reproduce your error. I have done a correct update from 0.16.0 and from 0.10.0.

I am afraid this is not a bug, It seems like a failed update.
  Reply
#4
(01-08-2018, 01:36 PM)Sailoog Wrote: I can not reproduce your error. I have done a correct update from 0.16.0 and from 0.10.0.

I am afraid this is not a bug, It seems like a failed update.

Same error reproduced when I updated (16 ->17) my backup SD card (server K doesn't start). Applying e-sailing recipe to try to solve the case !

EDIT : Yes ! re-installing SignalK did the work once more, now all seems OK :
Config : RPi 3, OP 1.0.0 alpha
Cordialement
Didier B





  Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)