This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
updated pypilot beta image
#21
(2020-10-14, 10:22 PM)seandepagnier Wrote: I tried this a bunch and I think the buttons do work.   Are  you sure? There should at least be voltage output.

The new version does something different with manual control.  Before it moved in bursts, now it moves when the button is down and stops when you release to give better manual control.   It runs the motor at lower speeds so maybe it's not enough to move your motor at all, and this is why.   The starboard10 button should give you full speed at least.

Thanks I have changed the buttons function from 1 to 10 and now it behaves as expected!

I have a older image laying around it is version 0.12 when i swap it it gives in de same direction on the 0.12 version a 112 degree heading and with the 0.22 version a 343 degree heading?
Reply
#22
there is a compass offset that could be set differently
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 5 Guest(s)