This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Open CPNon Mac, 10.10, Failure to launch
#1
Good morning,

I have downloaded OpenCPN for Mac and apparently successfully installed. All pretty GUI messages say so, It's in my app folder. On opening I get a blank screen for up to 2-3 seconds, that screen/window closes and a failure to open message appears, the Apple error report shows up and dialog asking if I want to reopen in safe mode. I've tried that, same result.

Any input from the elders?

Bruce


Attached Files
.txt   OpenCPN failure log.txt (Size: 51.24 KB / Downloads: 88)
Bruce Didier

Willard 36 MS
Whidbey Island
Reply
#2
(2021-06-07, 02:31 PM)BDidier Wrote: Good morning,

I have downloaded OpenCPN for Mac and apparently successfully installed. All pretty GUI messages say so, It's in my app folder. On opening I get a blank screen for up to 2-3 seconds, that screen/window closes and a failure to open message appears, the Apple error report shows up and dialog asking if I want to reopen in safe mode. I've tried that, same result.

Any input from the elders?

Bruce

This is actually a forum for openplotter software running on a raspberry pi, you'll get more help asking on the opencpn support forum here > https://www.cruisersforum.com/forums/f134/
Reply
#3
(2021-06-07, 02:34 PM)PaddyB Wrote:
(2021-06-07, 02:31 PM)BDidier Wrote: Good morning,

I have downloaded OpenCPN for Mac and apparently successfully installed. All pretty GUI messages say so, It's in my app folder. On opening I get a blank screen for up to 2-3 seconds, that screen/window closes and a failure to open message appears, the Apple error report shows up and dialog asking if I want to reopen in safe mode. I've tried that, same result.

Any input from the elders?

Bruce

This is actually a forum for openplotter software running on a raspberry pi, you'll get more help asking on the opencpn support forum here > https://www.cruisersforum.com/forums/f134/

Thanks Paddy
Bruce Didier

Willard 36 MS
Whidbey Island
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)